Family Rules familiefotografie
Familiefotografie

Wie ben ik?

 

Wie is Mitzy Geluk

Mitzy+Geluk-family-rules.png

Ik ben Mitzy Geluk.

  • Fotograaf

  • Mama van 2

  • Getrouwd met een fotograaf

  • Woon in Noord Brabant (Nieuw-Vossemeer)

  • Ben gek op koffie, thee en chocolade

  • 12 internationale awards voor familiefotografie

  • 3 nationale awards voor bruidsfotografie

  • 2 internationale awards voor bruidsfotografie

 

Ik ben per ongeluk begonnen met fotograferen. (ssst niet verder vertellen)

Ik ben getrouwd met een bruidsfotograaf, Peter Geluk. Een aantal jaren geleden (in het trouwseizoen) kreeg Peter midden in de nacht een epileptische aanval. Flink geschrokken, ziekenhuis etc. en aan de medicijnen. Gelukkig is het bij die ene aanval gebleven. Maar toen hadden we een kleine uitdaging, want na een aanval mag je een half jaar geen auto rijden. Wat als bruidsfotograaf midden in het trouwseizoen toch wel ingewikkeld is. Mijn toenmalige werk was heel flexibel en ik kon Peter gelukkig vaak rondrijden naar de bruiloften die hij moest fotograferen. En toen zei hij, ‘hier heb je een camera dan kan je ook wat fotograferen als je wilt’, leuk voor behind the scene foto’s.

En toen ging er een wereld voor me open!

Dit was leuk! En ik kwam nog terug met hele leuke foto’s ook. Na enkele bruiloften een beetje mee fotograferen wist ik het. Dit is het! Omdat ik natuurlijk een man heb die al 8 jaar in het vak zat en we heel veel kennissen en vrienden hebben die fotograaf zijn, kon ik heel snel heel hard groeien. We doen heel veel aan bijscholing en houden elkaar scherp. Inmiddels zijn we 2 aan elkaar gewaagde fotografen en willen we niets anders meer. We fotograferen samen nog bruiloften, maar ook bijvoorbeeld uitvaarten.
Mijn tak is toch wel de familiefotografie. Heerlijk! Ik maak een dag mee als thuis! Met een hoop liefde, rommel, snot, boosheid en knuffels en aan het einde van de dag hoef ik het niet eens op te ruimen ;-).
Ik mag iemands leven een dagje volgen en dat is zoiets moois, het vertrouwen dat je krijgt. Ik denk dat ik het mooiste vak ter wereld heb (op matrassen proefslaper of chocoladeproever na dan).

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Mitzy