Family Rules familiefotografie
Familiefotografie

Familieshoot/gezinsshoot

 Familie shoot / Gezinsshoot

Familieshoot / gezinsfotografie

Zin om lekker met je gezin een uurtje (of 2 uurtjes) het bos of strand op te zoeken en wat leuke foto’s maken? Lekker ongedwongen sfeer, het liefst niet te veel poseren. De kinderen lekker hun gang laten gaan met eventueel een bal of een ander spelletje of gewoon lekker takjes zoeken.

Het liefst stuur ik zo min mogelijk bij en leg ik alles vast zoals het op dat moment gaat, maar bij deze shoots is het toch wat lastiger om in zo’n korte tijd alles op de foto te krijgen wat jullie fijn zouden vinden. Dus hier zal ik af en toe wel vragen om even stil te blijven staan of mijn kant op te kijken, of een mooi plekje zoeken om een groepsfoto te maken.

Een familieshoot kan natuurlijk ook van alleen de kinderen, stel je wilt een leuk cadeau geven, een foto van de kinderen aan opa of oma of misschien zelf wel een leuk foto aan de muur.
Aan onze fotogalerij zit ook een webshop gekoppeld van een afdrukcentrale met een hele goede kwaliteit. Dus na de shoot kan je als je wilt meteen een afdruk bestellen.