Family Rules familiefotografie
Familiefotografie

Blog

Blog familiefotografie

Af en toe blog ik een familie shoot hier zodat je een beetje kan zien wat voor foto’s je van me krijgt.
Klik op de foto om meer te zien!

Day in the life in de Bilt

Familiefotografie in Utrecht, de Bilt

Een tijdje geleden heb ik een oproep geplaatst op Facebook.
De vraag die ik gesteld had was: weet je een gezin die een day in the life sessie zou kunnen gebruiken of het echt verdienen…
Nu heb ik daar 3 gezinnen uit geselecteerd waarvan deze familie er 1 was.

De families die ik heb uitgekozen hebben allemaal een bijzonder verhaal.
In dit gezin is Finn (5 jaar) geboren met een  zeldzame genetische afwijking waarvan nog maar weinig bekend is, hierdoor is zijn ontwikkeling trager dan een “gemiddeld” kind en loopt hij geestelijk en lichamelijk achter. Hij praat niet maar kan wel wat gebaren. Gelukkig is het medisch vrij stabiel dus geen ziekenhuis bezoeken en kunnen Daisy en Jorn samen met dochterje Veda (2 jaar) en Finn echt genieten van hun gezin.

Ik heb ze een hele dag mogen volgen en wat een liefdevol en warm gezin is dit. Veda is mijn grootste vriendin geworden die dag. Meestal ben ik voor kinderen na een uurtje wel deel van het meubilair, maar niet voor haar! Ik zie een toekomst als modelletje..

Kijk zelf maar even voor een indruk.
Daisy en Jorn, dankjewel dat ik jullie een dag mocht volgen!

Dikke knuffel,
Mitzy